Nadal, temps per escoltar

Nadal, temps per escoltar


Les bústies ja en són plenes de catàlegs de joguets, d’ofertes, viatges, dinars i sopars. Ens fan propostes d’un Nadal consumista, i el cas és que ja hi estem acostumats.

Per contra també hi ha en aquest dies iniciatives solidàries, curses, mercadets, concerts, recollida de joguets, etc.; totes elles meritòries, però, com diu el papa Francesc, sembla que estiguen dirigides a complaure’ns a nosaltres mateix, sense escoltar les necessitats dels més desfavorits.

Enlluernats pels colors del Nadal, de propaganda i amb tanta nadala al fil musical dels centres comercials, deixem d’escoltar el clam del necessitat de justícia, d’amor, a aquell que busca un treball digne, o al que lluita per un lloc a la nostra societat.

Des de la Càritas Parroquial del Carme de Sueca volem compartir un catàleg de les necessitats dels diferents projectes de Càritas Parroquial i Interparroquial destinats a ajudar i donar esperança als més vulnerables de la nostra societat. Aquest catàleg, naix amb la intenció de fer visibles aquelles necessitats que amb el nostre compromís podem ajudar a pal·liar. A totes les cinc parròquies de Sueca podrem fer arribar mantes, tovalloles i roba interior per als robers solidaris, també queviures no peribles per a l’economat i donatius amb els quals es fa front a ajudar a pagar rebuts de lloguer i subministraments energètics.

Fem que amb el nostre compromís, siga possible l’autèntic Nadal, que la nostra resposta siga generosa i gratuïta.

Càritas Parroquial El Carme, Sueca  

Hay 1 comentario

Añade el tuyo

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.