Obrir camins dignes a les persones més vulnerables


Escoltar, respondre i alliberar són els tres moments que la campanya institucional “El teu compromís millora el món” de Càritas Diocesana de Valencia porta a terme al llarg curs 2018 – 2019.

Des de fa dotze anys la nostra Càritas Interparroquial va prendre la iniciativa  d’ampliar el marge de conscienciació social i arribar no sols als veïns o veïnes de Tavernes  sinó a tots els que passaven les seues vacances a les nostres terres. Any rere any hem anat no sols portant endavant les accions planificades… a més hem anat fent-ne de noves que puguen arribar a més gent i més diversa.

Durant aquest estiu hem participat en la Trobada d’entitats solidàries, iniciativa  portada endavant per l’Ajuntament de Tavernes; hem organitzat la VIII Fira del Llibre d’ocasió a la XXV Mostra de Sant Jaume; un any més hem preparat la dotzena edició de la Campanya dels quilos a la platja, a les portes de la capella de Santa Maria de la Valldigna; i hem finalitzat amb la tradicional venda de bunyols de carabassa a l’Avinguda de La Marina de la platja.

Amb aquestes accions de conscienciació i sensibilització social pretenem despertar a la nostra societat de la indiferència per tal de que puga escoltar als més necessitats; animar-la a la participació, a respondre amb compromís per poder així alliberar i obrir camins dignes a les persones més vulnerables.

Els resultats d’aquestes accions sempre han estat extraordinaris i si bé anat minvat la quantitat de productes aportats, ha augmentat el suport econòmic; fet que ha permès comprar els productes més necessaris per a l’economat  i a més destinar suport econòmic a la resta d’equips i projectes: acollides, rober, alfabetització, reforç escolar, escola de família, assessorament jurídic, formació i ocupació laboral, …..

Des de Càritas Interparroquial de Tavernes de la Valldigna volem agrair la gran participació de vallers i turistes, el recolzament de l’Ajuntament i  la difusió feta pels mitjans de comunicació.

Moltes gràcies!

Cáritas Interparroquial de Tavernes de la Valldigna

Hay 1 comentario

Añade el tuyo

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.