Primera trobada multicultural en Tavernes de la Valldigna


El passat divendres 12 d’abril, Càritas Interparroquial de Tavernes va portar a terme al Mercat Municipal la I Trobada Multicultural.

Tots els anys, abans de Pasqua, realitzem el tradicional berenar solidari com acció de sensibilització i conscienciació social. Aquest any ens plantejarem obrir aquest berenar a tots els participants de Càritas que pertanyen a altres comunitats culturals distintes a la nostra, per així obrir nous espais d’inclusió més normalitzats i diversificar el tipus d’ajuda que normalment reben de la nostra entitat.

Compartir la preparació de distints dolços o salats i la seua venda, no sols ha permès que participants de Càritas i voluntaris gaudiren d’un temps de relació més propera i digna, ha permès que la resta de la població puguera viure un temps d’esplai que recolzà el fet de que com a germans són més els trets que ens uneixen que els que en separen i que junts formem una gran família.

Assaborir els tradicionals bunyols, xocolate i coques de la nostra terra junt a les aportacions gastronòmiques de  la comunitat islàmica o sud-americana no sols ha permès recaptar una bona quantitat per a realitzar les nostres activitats, ha servit per tal de tindre una experiència molt enriquidora que ha superat totes les expectatives dipositades en ella i viure una vesprada d’autèntica germanor i inclusió social.

Des de Càritas volem agrair al nostre Ajuntament el recolzament logístic prestat i el incloure la nostra acció en la programació de la Setmana cultural de la gent gran com a cloenda final. Volem agrair les aportacions gastronòmiques de les Ames de casa, que com sempre participen en les nostres activitats. Agrair també a la Ventolin’s band que va posar punt i final a la vesprada, delitant-nos en les peces musicals. Agrair als mitjans de comunicació que sempre ens donen recolzament (premsa i radio) i com no a tota la població vallera que com sempre ens dona exemple d’una gran solidaritat.

Felipe Verdú
Cáritas Interparroquial Tavernes de la Valldigna

Hay 1 comentario

Añade el tuyo

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.