Setena fira del llibre, agraïments


Un any més i dins de la XXIV Fira Mostra de Sant Jaume, organitzada per l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, Càritas Interparroquial va participar en un dels seus estands amb la popular Fira solidària del llibre d’ocasió. En la d’aquest any ja són set anys que participem i sols podem, una vegada més, agrair la resposta de tota la gent del poble i de tots aquells visitants que s’aproparen al nostre estant.

Al llarg de set anys hem venut més de 8000 llibres i arreplegat uns 10 000 € que ens permeten dur endavant tots els projectes de la nostra Càritas.

Cartell de la VII Fira del llibre d'ocasió.

Cartell de la VII Fira del llibre d’ocasió.

Aquesta acció de sensibilització social pretén mitjançant el compromís de la nostra societat conscienciar en la tasca de crear un món més solidari i sostenible

Els cinc dies que ha durat la campanya, des del 25 al 29 de juliol, són un resum de la llavor realitzada al llarg de tot l’any mitjançant la campanya d’arreplega de llibres de segona ma, per tant cal agrair tant a aquells que han comprat llibres a la fira com als que al llarg de l’any ens els han donat. Tots junts estem aconseguint sensibilitzar la nostra societat i fent realitat el lema de la campanya: “El teu compromís millora el món”.

També volem agrair la divulgació feta pels mitjans de comunicació social i el suport que l’Ajuntament de Tavernes ens ha donat  per tal d’organitzar aquesta fira.

Càritas Interparroquial de Tavernes de la Valldigna

Hay 1 comentario

Añade el tuyo

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.