Trobada nadalenca de Cáritas Tavernes


L’univers on vivim és com una melodia d’harmonia i bellesa, quan tot el que existeix realitza la funció per la que va hi ser creat. Cadascú de nosaltres tenim una nota, un lloc en la partitura del món, per aportar els nostres dons, les nostres capacitats, el nostre so per a contribuir a l’harmonia de l’univers.

Quan algú no aporta el seu so particular es trenca l’harmonia i es deixa escoltar el consumisme, la destrucció de la natura, l’egoisme, les ganes de tenir poder, l’individualisme, la indiferència, pobresa, injustícia, …

Front aquesta realitat, la campanya de Càritas Diocesana, El teu compromís millora el món vol invitar-nos a posar en pràctica les paraules que el papa Francisco ens ha proposat en la segona Jornada Mundial dels pobres:

  1. Escoltar els crits dels pobres.
  2. Respondre amb el compromís de fer una opció per ells.
  3. Alliberar al pobre i exclòs de les seues cadenes per a tornar-li la DIGNITAT.

Fonamentant-nos  en aquesta campanya, Càritas Interparroquial de Tavernes va organitzar la tradicional Trobada Nadalenca al Mercat Municipal, que va ser amenitzada amb les nadales interpretades per la xaranga: Xe, Això ho pague jo.

Durant aquest acte  donàrem també inici a la campanya del quilos, que com tots els anys organitzem al començar l’Advent.

Des de Càritas Interparroquial volem donar el nostre agraïment al recolzament en aquesta acció social que venim  realitzant ja durant huit anys. Agraïm a tots els que han participat aportant coques i altres dolços, als forns que ens han portat pastissets de Nadal, a les bunyoleres que com sempre ens delecten amb la seua fortalesa i alegria, a les xocolateres… i com no, a tots aquells i aquelles que any rere any amb la vostra assistència ens animen i fan  costat per tal de fer-nos sentir i fer sentir la necessitat  de humanitzar aquest món.

I com no, agraïm la difusió donada pels mitjans de comunicació, el recolzament donat per part de l’Ajuntament de Tavernes i  l’actuació de la xaranga Xe, això ho pague jo!, que a més de demostrar-nos ser uns grans músics  ens han aportat la frescor i solidaritat de la gent joventut: el futur que tots desitgem!

Gràcies, moltes gràcies a tots els que ens heu ajudat!

Felipe Verdú
Cáritas Interparroquial de Tavernes de la Valldigna

Hay 1 comentario

Añade el tuyo

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.